Uwezocrew vandaag onder grote belangstelling vertrokken

 

Ondanks het feit dat de regen bij bakken neer viel vandaag in Vught stond om 12 uur het Maurickplein aldaar vol met een paar honderd mensen die onze Uwezo helden uitgeleide kwamen doen. Men werd vermaakt door spreekstalmeester Frans, de clowns van Clowneritus, toespraken van de directeur van het Liliane fonds en burgemeester Roderick v.d. Mortel.
Ballonnen werden uitgedeeld,  t-shirts verkocht en de kids konden springen op een enorm oranje springkussen. Met dat alles werden er ook nog aardig wat donaties, meer dan €500,-, opgehaald. Hoogtepunten genoeg, maar het echte hoogtepunt was natuurlijk toen Gerwin, Aschwin, Doeska , Wilhelmien en René luid toeterend kwamen aanrijden op de motoren en in de vrachtwagen.

Er werd veel gehugd, geknuffeld en omhelsd. Hier en daar werd een traan weggepinkt bij achterblijvers maar ook bij de crew. Toen om 14 uur het startschot klonk uit het pistool van de burgemeester kroop René achter het stuur van de Iveco truck en nam Mien plaats op de passagiersstoel, klom Gerwin op het zadel van zijn Yamaha en poetste Aschwin zijn bril nog eens schoon terwijl hij op zijn BMW ging zitten en Doeska in de bak van de zijspan.
Off they went, keeping their motors running heading out on the highway. Born to be…helden! Vooraf gegaan door de brandweer met luide sirene en geëscorteerd door tientallen motorrijders (een aantal tot aan de grens), en uitgezwaaid door vele belangstellenden, vrienden en familie  reden ze Vught uit op weg naar Kaapstad.

LTV was er bij en maakte onderstaande impressie

Deel deze pagina

Mark HiddemaUwezocrew vandaag onder grote belangstelling vertrokken