“The boys (and girls) are back in town”

Mien en René zijn vorige week alweer met de vrachtwagen in Vught teruggekeerd en morgen (zondag 23 november) komen de motor rijders ook weer terug. Op facebook hebben we kunnen volgen hoe de terugreis verlopen is, de motorrijders hebben als een soort vakantie “the long way home” door zuid Europa genomen.

Van sommige sponsoren en donoren kregen we de terechte vraag, wie betaalt nou die terugreis en sightseeing?Nou dat zit heel eenvoudig. De reis die Uwezo.nl oorspronkelijk gingen maken zou vanaf het begin af aan al door de deelnemers zelf betaald worden. Ieder van ons vijven heeft zo’n €15.000,- hiervoor gespaard in de afgelopen 4 jaar. Hiervan wordt/is brandstof, eten/drinken en evt overnachtingen betaald. Uwezo.nl is gesponsord in materiaal (motoren/kleding) dat verbruiken we met de reis. Van al het gedoneerde geld aan Stichting Uwezo.nl gaat nog steeds ten minste 50% naar het Liliane fonds. Wellicht zelfs meer we willen alleen een klein bedrag in kas houden om nieuwe projecten te kunnen gaan doen. Projecten waarmee we mensen met een beperking hopen te inspireren. Dus er is geen cent over de balk gegooid. Jammer is wel dat we met de reis door Afrika nog meer donatie hadden willen genereren voor het goede doel. Gelukkig hadden we al heel wat opgehaald, wat naar het Liliane fonds gaat en doneren kan nog steeds!  GRAAG  ZELFS, DAN IS IN IEDER GEVAL HET GOEDE DOEL DEEL WEL GELUKT!!!!

Waar we het allemaal voor deden wordt nog eens duidelijk in het filmpje dat Peter Aansorgh voor ons maakte bij vertrek.

Wij gaan elkaar allemaal weer ontmoeten en de verhalen met elkaar delen. vanuit het bestuur gaan we nadenken hoe we het geld aan het Liliane Fonds gaan overhandigen, Hoe we dat gaan doen en hoeveel het geworden gaan we bekend maken op onze site en op onze Facebookpagina. Daar kun je ook zien hoe en wanneer iedereen weer terug is Vught morgen.

Mark Hiddema“The boys (and girls) are back in town”