Van rust in Italië naar training op de Posbank, via Zandvoort

Lisette van Os is 36 jaar oud en heeft sinds haar geboorte een hersenbeschadiging. Lisette zit in een rolstoel. Dat weerhoudt haar niet om parachute te springen, te paragliden, tokkelen, karten, skiën en handbiken. 22 juni 2017 gaat ze een nieuwe uitdaging aan. Voor zichzelf, Rijndam Revalidatie en Uwezo.nl.

Geef haar een duwtje in de rug. Steun Lisette door een bijdrage naar keuze over te maken naar: NL93 RABO 3497 4207 78 t.n.v. L.M. van Os, onder vermelding van HandbikeBattle. Of via haar doneeractiepagina.


  • Door Lisette van Os
Rustweek in Italië

Na 6 weken training is het tijd voor een rust week. Ik stel de rust week een weekje uit, want dan ga ik lekker op vakantie naar Folgaria in Italië met Ski-Uniek. In plaats van de berg op trainen, ga ik al skiënd de berg af trainen. Het was heerlijk weer, een heel gezellige groep en we hebben lekker kunnen skiën dus beter kon het niet. Het was al weer het 5de jaar dat ik mee ging met heel veel plezier. Deze keer wel wat voorzichtiger dan anders, want ik wil ik juni wel weer de berg op kunnen gaan!

Omloop van Zandvoort

Na de rustweek ga ik hard aan de slag voor de Omloop van Zandvoort. Op 26 maart begint mijn dag bijzonder vroeg. Ik moet om 5 uur opstaan, maar dat voelt als 4 uur, omdat de klok is verzet. Om 8.00 kom ik samen met mijn buddy aan in Zandvoort voor de omloop. Het is al aardig druk op het parkeerterrein, maar we vinden een mooi plekje. Als er even later iemand naast ons komt staan, vragen we hem om wat extra ruimte vrij te houden, zodat ik later ook weer in mijn auto kan. Aardige mannen helpen ons met de spullen uitladen en voelen zich meteen winnaar als ze mijn opstap zien waarmee ik in de handbike kom( Het is een mooie tocht; vooral het circuit en de duinen vind ik het prachtig. Na 86 kilometer finishen we om 16.15 en komen we daarna moe en voldaan bij de auto. Er is bijna niemand meer te bekennen dus volgende keer kunnen we die extra ruimte wel besparen(

Trainingsdag op de Posbank

Op 8 april 2017 werd door Move Forward with Hollister de trainingsdag voor alle deelnemers aan de handbikebattle georganiseerd. Na een aantal inspirerende presentaties in de ochtend en een lekkere en gezellige lunch zijn we er helemaal klaar voor. We gaan wat ervaren van wat ons straks met de handbikebattle in Oostenrijk te wachten staat. Op de Posbank is het prachtig en loopt het stijgingspercentage op tot 12%. Voor een heel aantal mensen is dit de eerste klim. Ik heb ook al wel getraind, maar nog niet echt geklommen. Daarom ben ik heel benieuwd hoe het zal gaan. Ik heb er heel veel van geleerd wat betreft bochten maken, schakelen en letten op de ademhaling dankzij alle lieve buddy’s in mijn buurt. Ik vond de beloning van het klimmen om lekker hard te mogen dalen echt top!

 


Lisette van Os is 36 jaar oud en heeft sinds haar geboorte een hersenbeschadiging, net als Gerwin. Lisette zit in een rolstoel. Dat weerhoudt haar niet om parachute te springen, te paragliden, tokkelen, karten, skiën en handbiken. 22 juni 2017 gaat ze een nieuwe uitdaging aan. Voor zichzelf, Rijndam Revalidatie en Uwezo.nl. 

Geef haar een duwtje in de rug. Steun Lisette door een bijdrage naar keuze over te maken naar: NL93 RABO 3497 4207 78 t.n.v. L.M. van Os, onder vermelding van HandbikeBattle. Of via haar doneeractiepagina.

Deel deze pagina

GerwinVan rust in Italië naar training op de Posbank, via Zandvoort