HELP MEE

Giften

Iedere gift is van harte welkom, ongeacht het bedrag. U kunt uw gift overmaken op ons bankrekeningnummer,
NL43 RABO 0180 5077 45 of via de Nu doneren-knop bovenaan deze site.


Start eigen actie

Heeft u zelf een actie in gedachten waarmee u ons wil helpen? Bijvoorbeeld een motortoertocht houden, of bij iedere verkoop van uw product een deel schenken aan Uwezo.nl, koekjes bakken of liedjes zingen kan ook, stoppen met roken, de auto een week laten staan of een gekke recordpoging ondernemen? Uw actie van harte welkom!
Zoals Lisette van Os die meedoet aan de HanbikeBattle 2017.
Geef uw actie aan ons door, dan wordt hij op de site geplaatst. Zo kunnen je familie, vrienden en bekenden zien hoe u helpt. En inspireert u ook andere bezoekers van de website. Elke actie, groot of klein, telt!

Heeft u een idee?

Heeft u een idee voor een nieuwe actie voor ons? Uw idee is van harte welkom!
Geef het aan ons door, elk idee, groot of klein, is welkom!

 

Delen is fijn

Wij willen mensen graag laten zien dat een beperking niet betekent dat je beperkt bent in je mogelijkheden. Help ons hiermee door Uwezo.nl te volgen, berichten te liken en delen in de social media. Uw steentje bijdragen aan positieve beeldvorming!  Wij zouden dat geweldig vinden!


Informatie

Neemt u voor bijzondere giften of nieuwe ideeën contact op met een van de vermelde personen. Uwezo.nl is natuurlijk ook bereid om onze doelstellingen bij uw bedrijf of organisatie te komen toelichten. 
Wij danken onze sponsoren. Waarom zij ons hebben geholpen kunt u hier lezen.

Deel deze pagina

GerwinHelp Mee